ERHVERVSLOGIN

Case til Superpad tablet


Superpad case til din tablet i høj kvalitet til lavpris. Vores Superpad case er produceret specifikt til Superpad for at passe nøjagtigt. Sammenlign din gamle Superpad case med vores, for at være sikker på at varen er identisk.

For at finde din nye case skal du blot klikke på din Superpad model i listen nedenfor, og derefter vil du blive guidet videre til at finde din nye Superpad case. Hvis du ikke kan finde modellen af din Superpad tablet, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70400010 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal skrive din tablets producent samt modelnummer (tag evt. et billede af nødvendige oplysninger), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde din Superpad case til dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, den bedste samt originale Superpad case, forsvarlig forsendelse af din nye Superpad case  og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller din case inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så køb din nye Superpad case i dag og du vil modtage den allerede i morgen.