ERHVERVSLOGIN

Case til Samsung tablet


Samsung case til din tablet i høj kvalitet til lavpris. Vores Samsung case er produceret specifikt til Samsung for at passe nøjagtigt. Sammenlign din gamle Samsung case med vores, for at være sikker på at varen er identisk.

For at finde din nye case skal du blot klikke på din Samsung model i listen nedenfor, og derefter vil du blive guidet videre til at finde din nye Samsung case. Hvis du ikke kan finde modellen af din Samsung tablet, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70400010 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal skrive din tablets producent samt modelnummer (tag evt. et billede af nødvendige oplysninger), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde din Samsung case til dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, den bedste samt originale Samsung case, forsvarlig forsendelse af din nye Samsung case  og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller din case inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så køb din nye Samsung case i dag og du vil modtage den allerede i morgen.