Cyber Monday på Datamarked.dk

Brugt iPhone 6S Plus

Hos Datamarked forhandler vi et stort og alsidigt sortiment af forskellige typer af brugte iPhones. Hvis du godt kunne tænke dig at få fat på en brugt iPhone 6S Plus til en konkurrencedygtig pris, har du her på siden mulighed for at finde et bredt udvalg bestående af flere forskellige typer af brugte iPhone 6S Plus telefoner med forskellig hukommelse, så du kan finde lige præcis den model, som er den rette for lige netop dig.

Vores billige brugte iPhone 6S Plus som er refurbished, dvs. lettere brugte. Vores brugte iPhone 6S Plus leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtage brugte iPhone 6S Plus er klar til brug ved levering (medmindre andet er nævnt i annoncen).

Kompatibel med nyeste iOS?
Følg linket for at se listen over hvilket iOS dit genbrugte Apple-produkt kan opdateres til:  iOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPhone skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Til alle brugte iPhone 6S Plus medfølger strømforsyning samt USB-ladekabel.

nulstil
Grade
Kapacitet (GB)
Farve

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Funktioner


  • Designmæssigt har iPhone 6S Plus runde kanter ligesom den originale iPhone 6, hvilket føles glat og let at holde på.

  • Hvis du er bekymret for iPhone 6s størrelse, behøver du ikke bekymre dig, fordi selvom telefonens dimension er større end iPhone 6S, så er den med sine runde kanter og glatte design lige så let at håndtere.

  • iPhone 6S Plus er bedre kvalitet end iPhone 6, med et overlegen kamera, en meget større og skarpere skærm og en væsentlig bedre batterilevetid.

Find de bedste priser på en brugt iPhone 6S Plus her

Hvis du gerne vil finde dig de bedste priser på en iPhone 6S Plus, er der hos Datamarked rig mulighed for, at du kan gøre dig en god handel. Ved at gøre dit køb af en iPhone 6S Plus brugt gennem Datamarked.dk kan du nemlig spare masser af penge i forhold til, hvis du valgte at gøre dig et køb af en ny model, som typisk koster mange tusinde kroner mere. Se det store udvalg af brugte iPhone 6S Plus her på siden – og find lige nøjagtig den som efterkommer netop dig og dine behov!

Apple iPhone 6S Plus - Reservedele og Tilbehør

Datamarked har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Apple iPhone 6S Plus i høj kvalitet.

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70 40 00 10


Apple iPhone 5S - Reservedele og Tilbehør

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.