Datamarked kundeservice

Brugt iPhone 6S Plus


Ligesom med de andre iPhone Plus-varianter er fordelen ved iPhone 6S Plus skærmstørrelsen. Det større display og den bedre opløsning gør det til en bedre oplevelse at læse, se video og spille spil på iPhone 6S end på dens mindre slægtning.

iPhone 6S Plus har også optisk billedstabilisering, hvilket hjælper med at tage skarpere billeder der involverer bevægelse. Med iPhone 6S Plus kan du altså indfange skarpe billeder af et flag der blafrer eller et kornstrå der vejrer i vinden.

For den videointeressede er iPhone 6S og iPhone 6S Plus de første iPhones der kan skyde video i 4K-opløsning. Hvis det er noget du vil benytte dig af skal du være opmærksom på hvor meget lagerplads du køber telefonen med, da video i 4K-opløsning fylder meget, og hurtigt kan fylde telefonen op.

brugte iphones

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Find de bedste priser på en brugt iPhone 6S Plus her

Hvis du gerne vil finde dig de bedste priser på en iPhone 6S Plus, er der hos Datamarked rig mulighed for, at du kan gøre dig en god handel. Ved at gøre dit køb af en iPhone 6S Plus brugt gennem Datamarked.dk kan du nemlig spare masser af penge i forhold til, hvis du valgte at gøre dig et køb af en ny model, som typisk koster mange tusinde kroner mere. Se det store udvalg af brugte iPhone 6S Plus her på siden – og find lige nøjagtig den som efterkommer netop dig og dine behov!


Alle iPhones er refurbished, dvs. lettere brugte. Vores brugte iPhones leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtagne genbrugte iPhone er klar til brug ved levering (medmindre andet er nævnt i annoncen).

Se vores oversigt over hvilke telefoner kan opdateres til hvilke versioner af iOS her.

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPhone skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

brugte iphones funktioner

Funktioner

  • Designmæssigt har iPhone 6S Plus runde kanter ligesom den originale iPhone 6, hvilket føles glat og let at holde på.
  • Hvis du er bekymret for iPhone 6S Plus størrelse, behøver du ikke bekymre dig, fordi selvom telefonens dimension er større end iPhone 6S, så er den med sine runde kanter og glatte design lige så let at håndtere.
  • iPhone 6S Plus er bedre kvalitet end iPhone 6, med et overlegen kamera, en meget større og skarpere skærm og en væsentlig bedre batterilevetid.

Reservedele og tilbehør til iPhone 6S Plus

Datamarked har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Apple iPhone 6S Plus i høj kvalitet.

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70400010

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.