Cyber Monday på Datamarked.dk

Brugt iPhone 6 Plus


Den mest nævneværdige forskel på iPhone 6 og iPhone 6 Plus er selvfølgelig størrelsen. Hvis du vil have mere skærmplads at gøre godt med når du skal se video f.eks., er iPhone 6 Plus muligvis det rigtige valg for dig. Du skal dog være opmærksom på at iPhone 6 Plus ikke længere understøttes af Apple med systemopdateringer. iPhone 6 Plus kan højest opdateres til iOS 12, hvilket betyder at den lige nu kan køre apps som Youtube, men ikke Netflix f.eks., der kun er kompatibel med iOS 13 og senere. Dette ændrer sig løbende, så det er også uvist hvor længe Youtube vil blive ved med at være kompatibel med iOS 12. Hvis du vil sikre dig at være i stand til at bruge lige de apps du har lyst til i minimum et par år ud i fremtiden, anbefaler vi at du investerer i en af vores nyere iPhones.

iPhone 6 Plus byder også på optisk billedstabilisering, der stærkt forbedrer billedkvaliteten af billeder der er taget i bevægelse. Så skal du ikke længere bekymre dig om slørrede billeder bare fordi du ryster lidt på hånden.

Ligesom med andre store telefoner skal du selvfølgelig være opmærksom på den plads den optager i lommen. iPhone 6 Plus kan sagtens være i både for- og baglommen på et par mande-jeans, men kvinder vil måske være nødt til at have den i en taske i stedet. Hvis du vil have plads til andre ting i lommen, eller planlægger at lave fysisk udfoldelse med telefonen i lommen, anbefaler vi dog en mindre variant, f.eks. iPhone 6.

brugt iphone 4 og 4s
nulstil
Grade
Kapacitet (GB)
Farve

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Hos Datamarked tilbyder vi en lang række forskellige brugte iPhone modeller. På denne måde kan du helt sikkert finde en iPhone, som passer til dine ønsker og behov. Vores brede varesortiment strækker sig over alverdens farver, modeller, lagringsplads m.m. Derudover sørger vi hos Datamarked altid for at opdatere vores produkter, således du modtager en brugt iPhone 6 plus, som er up-to-date og klar til brug ved levering.

Altid konkurrencedygtige priser hos Datamarked.dk

Hos Datamarked forsøger vi altid at kunne levere de bedste priser på markedet til gode for vores kunder. Dermed kan du opnå en stor besparelse ved at købe din iPhone 6 plus brugt hos os. Vi justerer altid vores priser, som værdien på en iPhone 6 plus falder, og på den måde forsøger vi at levere det bedste produkt til den lavest mulige pris på markedet.


Alle iPhones er refurbished, dvs. lettere brugte. Vores brugte iPhones leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtagne genbrugte iPhone er klar til brug ved levering (medmindre andet er nævnt i annoncen).

Se vores oversigt over hvilke telefoner kan opdateres til hvilke versioner af iOS her.

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPhone skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

brugte iphones funktioner

Funktioner

  • Designmæssigt har iPhone 6 Plus bevæget sig væk fra kantede hjørner og er gået tilbage til runde kanter, hvilket føles glat og let at holde på.
  • Hvis du er bekymret for iPhone 6 Plus' størrelse, behøver du ikke bekymre dig, fordi selvom telefonens dimension er større end iPhone 6, så er den med sine runde kanter og glatte design stadig let at håndtere.
  • For at understøtte den nye, større skærmstørrelse, har batteriet i Apple iPhone 6 Plus også fået et godt boost.

Reservedele og tilbehør til iPhone 6 Plus

Har du netop investeret i, eller ejer du allerede en iPhone 6 Plus, så har du på denne side rig mulighed for at finde reservedele og tilbehør, der kan optimere brugen af din telefon. Hos Datamarked kan du blandt andet finde en bilholder, så du kan sætte din iPhone fast i forruden samt en biloplader, så du ikke løber tør for strøm, når du er på farten. Udover dette har vi her på siden også et stort udvalg af lydtilbehør, kabler, værktøj og reservedele, der kan anvendes til at reparere din iPhone samt meget mere. Datamarked har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Apple iPhone 6 Plus i høj kvalitet.

Datamarked har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Apple iPhone 6 Plus i høj kvalitet.

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70400010

Står du og leder efter iPhone 6 reservedele og tilbehør for at reparere din telefon? Hos Datamarked kan du finde de reservedele, der skal anvendes for at reparere din ødelagte iPhone 6. Du kan eksempelvis finde en ny oplader port, skærm, home knap, batterier og meget mere samt et værktøjssæt, der kan anvendes, hvis du selv ønsker at udskifte dine reservedele. Vi tilbyder også tilbehør, der kan give dig flere muligheder i hverdagen med din iPhone 6.


Stort udvalg af beskyttelse i forskellige designs

En iPhone 6 Plus er en dyr investering, og derfor kan det være en god idé at give den en god beskyttelse. Hos Datamarked kan du blandt andet finde panserglas, der hjælper dig til at undgå revner eller ridser i din skærm. Vi har også et stort udvalg af covers, og disse tilbyder vi i et væld af forskellige farver og designs, så du kan anvende den beskyttelse, du synes, der giver din iPhone 6 Plus det udseende, som du ønsker.

Datamarked tilbyder iPhone 6 Plus reservedele og tilbehør i høj kvalitet til gode priser

Hos Datamarked ligger vi stor vægt på at have iPhone 6 Plus reservedele og tilbehør, der kan dække ethvert behov. Før vi tilbyder vores produkter til dig, sørger vi for at de bliver grundigt testet, så vi ved, at alle iPhone 6 Plus reservedele og tilbehør er af god kvalitet. Vi ser gerne, at alle har råd til at få større udbytte ud af deres telefon, og derfor kan du her på siden finde gode priser uanset hvilket produkt, du søger.

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.