Cyber Monday på Datamarked.dk

Brugt iPhone 6 Plus

Ønsker du at finde en brugt iPhone 6 Plus uden at risikere, at den enten er i dårlig stand, eller du køber den til overpris? Hos Datamarked.dk sikrer vi dig en brugt og billig iPhone 6 Plus i højeste kvalitet. Med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret sikrer Datamarked dig, at du under alle omstændigheder får et produkt og en service, du er tilfreds med. Derudover får du ved køb af en iPhone 6 Plus en lækker smartphone, som i forhold til tidligere modeller, har en bedre og større skræm, bedre udnyttelse af styresystemet og længere batteritid pr. opladning.

Hos Datamarked finder du iPhone 6 Plus som er refurbished, dvs. lettere brugte. De leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtage brugte iPhone 6 Plus er klar til brug ved levering (medmindre andet er nævnt i annoncen).

Kompatibel med nyeste iOS?
Følg linket for at se listen over hvilket iOS dit genbrugte Apple-produkt kan opdateres til:  iOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPhone skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Til alle brugte iPhone 6 Plus medfølger strømforsyning samt USB-ladekabel

nulstil
Grade
Kapacitet (GB)
Farve

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Funktioner


  • Designmæssigt har iPhone 6 Plus bevæget sig væk fra kantede hjørner og er gået tilbage til runde kanter, hvilket føles glat og let at holde på.

  • Hvis du er bekymret for iPhone 6Plus' størrelse, behøver du ikke bekymre dig, fordi selvom telefonens dimension er større end iPhone 6, så er den med sine runde kanter og glatte design stadig let at håndtere.

  • For at understøtte den nye, større skærmstørrelse, har batteriet i Apple iPhone 6 Plus også fået et godt boost.

Stort udvalg af brugte iPhone 6 Plus

Hos Datamarked tilbyder vi en lang række forskellige brugte iPhone modeller. På denne måde kan du helt sikkert finde en iPhone, som passer til dine ønsker og behov. Vores brede varesortiment strækker sig over alverdens farver, modeller, lagringsplads m.m. Derudover sørger vi hos Datamarked altid for at opdatere vores produkter, således du modtager en brugt iPhone 6 plus, som er up-to-date og klar til brug ved levering.

Altid konkurrencedygtige priser hos Datamarked.dk

Hos Datamarked forsøger vi altid at kunne levere de bedste priser på markedet til gode for vores kunder. Dermed kan du opnå en stor besparelse ved at købe din iPhone 6 plus brugt hos os. Vi justerer altid vores priser, som værdien på en iPhone 6 plus falder, og på den måde forsøger vi at levere det bedste produkt til den lavest mulige pris på markedet.

Leder du efter en anden brugt iPhone, så kan du se de forskellige modeller lige her:
iPhone 4S -
iPhone 5 - iPhone 5C - iPhone 5S - iPhone 6 - iPhone 6S

Apple iPhone 6 Plus - Reservedele og Tilbehør

Har du netop investeret i, eller ejer du allerede en iPhone 6 Plus, så har du på denne side rig mulighed for at finde reservedele og tilbehør, der kan optimere brugen af din telefon. Hos Datamarked kan du blandt andet finde en bilholder, så du kan sætte din iPhone fast i forruden samt en biloplader, så du ikke løber tør for strøm, når du er på farten. Udover dette har vi her på siden også et stort udvalg af lydtilbehør, kabler, værktøj og reservedele, der kan anvendes til at reparere din iPhone samt meget mere. Datamarked har et stort udvalg af reservedele og tilbehør til Apple iPhone 6 Plus i høj kvalitet

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70 40 00 10


Apple iPhone 5S - Reservedele og Tilbehør

Stort udvalg af beskyttelse i forskellige designs

En iPhone 6 Plus er en dyr investering, og derfor kan det være en god idé at give den en god beskyttelse. Hos Datamarked kan du blandt andet finde panserglas, der hjælper dig til at undgå revner eller ridser i din skærm. Vi har også et stort udvalg af covers, og disse tilbyder vi i et væld af forskellige farver og designs, så du kan anvende den beskyttelse, du synes, der giver din iPhone 6 Plus det udseende, som du ønsker.

Datamarked tilbyder iPhone 6 Plus reservedele og tilbehør i høj kvalitet til gode priser

Hos Datamarked ligger vi stor vægt på at have iPhone 6 Plus reservedele og tilbehør, der kan dække ethvert behov. Før vi tilbyder vores produkter til dig, sørger vi for at de bliver grundigt testet, så vi ved, at alle iPhone 6 Plus reservedele og tilbehør er af god kvalitet. Vi ser gerne, at alle har råd til at få større udbytte ud af deres telefon, og derfor kan du her på siden finde gode priser uanset hvilket produkt, du søger. 

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.