Grundet de store mængder sne, kan der opleves leveringsforsinkelser

Datamarked og Miljøet
Black Friday 2022 hos Datamarked

Gør dit livs bedste handel til Black Friday 2022

For alle tilbud gælder først-til-mølle da lagermængden kan være meget begrænset.

Vi sørger for super gode tilbud og fantastiske rabatter til Black Friday 2022, så du kan lave dit livs bedste handel. Her går du ikke forgæves, hvis lave priser er det du leder efter, på genbrugt elektronik af høj kvalitet. Vores medarbejdere arbejder allerede nu på højtryk for at klargøre brugte computere, smartphones og tablets så du kan få alt hvad hjertet begærer til Black Friday fredag den 25. november 2022.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Hvilken grade skal jeg vælge?

Grade A, B eller C? Hvad skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde ud af hvad man skal vælge, når man første gang beslutter sig for at investere i en refurbished computer. Hvad kan man forvente af fejl og mangler på computeren? Hvor lang tid holder batteriet strøm og kan der være skader på skærmen?


Kort fortalt så arbejder vi hos Datamarked med tre niveauer af stand, disse kaldes for grades. Når vi modtager den brugte bærbar fra en af vores samarbejdspartnere rengøres og kontrolleres maskinen af vores dygtige teknikere. Alt efter hvor mange kosmetiske fejl computeren har, tildeles den en tilsvarende grade. Du kan læse mere om klargøringsprocessen her: Klargøringsproces

Hvad er Black Friday?

Black Friday er årets største shopping dag, hvor mange butikker giver store rabatter på en lang række varer. I 2022 holdes Black Friday 25. november. Black Friday holdes altid den sidste fredag i november lige efter den amerikanske helligdag Thanksgiving. Faktisk er denne dag årest absolut travleste shoppingdag, og sidste år så man alene på Black Friday 93,2 millioner handlende online.


Hvornår er det Black Friday?

I 2022 holdes Black Friday 25. november. Dagen for hvornår Black Friday afholdes, afhænger af hvornår det er Thanksgiving. Det er det, traditionen tro i USA, altid den fjerde torsdag i november. Black Friday bliver derfor altid holdt den sidste fredag i november.


Hvornår holder Datamarked Black Friday 2022?

Datamarked holder Black Friday den 25. november 2022.


Hvorfor hedder det Black Friday?

Navnet Black Friday betyder ”Sort fredag”, hvad man umiddelbart ikke ville forbinde med en festdag. Navnet bærer dog ingen negativ betydning i dag, selvom det godt kan lyde lidt dystert. Navnet stammer fra Philadelphia, hvor udtrykket ”Black Friday” helt tilbage i 1960’erne blev brugt til at beskrive den voldsomme trafik, der hærgede byens gader dagen efter Thanksgiving.

I dag er fænomenet kendt i hele verden, og en mere nuanceret forklaring lyder på, at navnet i virkeligheden beskriver det vendepunkt på året, hvor butikkerne rigtigt får gang i salget og med garanti får sorte tal på bundlinjen.


Hvad er traditionen bag Black Friday?

Black Friday er en amerikansk tradition, som altid fejres dagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving, hvor familier samles for at spise kalkunmiddag – oprindeligt var det for at takke gud for en god høst. Black Friday markerer den sidste amerikanske helligdag inden jul og i dag ser amerikanerne derfor Black Friday som det officielle startskud på juletiden.

Black Friday opstod, fordi mange offentligt ansatte i USA havde fri dagen efter Thanksgiving, så de kunne tage en forlænget weekend. Folk havde derfor tid til at handle, og det imødekom butikkerne med et stort udsalg. Gennem årene har traditionen udviklet sig til at blive den ultimativt største udsalgsdag på året.

I dag er det helt almindeligt at udnytte lejligheden til at få købt alle julegaverne til gode priser, før vi går den dyre juletid i møde.


Black Friday i Danmark

Black Friday kom for første gang til Danmark i 2013, og shoppedagen er hurtigt blevet meget populær. I starten var det kun få butikker, der valgte at køre med Black Friday-priser med i dag ser vi næsten alle store og små butikker, gøre brug af fænomenet.

I takt med at flere og flere butikker gik med på bølgen, blev begrebet Black Friday også allemandseje, og i dag er det de færreste, der ikke ved, hvad det betyder. Stort set hvert år har danskerne sat ny rekord for antal kroner brugt på dankorttransaktioner på Black Friday fordelt på både fysiske butikker og online salg.


Hvad er online Black Friday?

Efterhånden som internethandlen er begyndt at udgøre en stor del af vores køb, er Black Friday også blevet et online udsalg. Mens tilbuddene i butikkerne først er aktive, når butikkerne åbner fredag morgen, går Black Friday salget på nettet allerede i gang natten til fredag. Det har sat gang i en helt ny udvikling af traditionen: I stedet for at stå tidligt op for at stå i kø, bliver mange nu længe oppe for at sidde klar ved tasterne, når det hele går løs. Det er derfor blevet det tidspunkt på året, hvor der er heftigst trafik i de mange online butikker. Efterhånden vælger nogle webshops også at forlænge udsalget til den efterfølgende mandag, som derfor er blevet døbt Cyber Monday.


Cyber Monday?

Den korte forklaring er, at Cyber Monday på en måde er en ekstra chance for dig der missede nogle af de fantastiske tilbud om fredagen. Oprindeligt var Cyber Monday forbeholdt online-salg, men sådan er det ikke rigtig længere. Flere og flere butikker er i dag repræsenteret både fysisk og online og det betyder da også at flere vælger at udvide den oprindelige Black Friday til at inkludere Cyber Monday.

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.