Det Grønne Valg
0 Til kurven
Black Friday 2019 hos Datamarked
  • Dage
  • Timer
  • Minutter
  • Sekunder

Skarpe tilbud hos Datamarked på Black Friday

Nedtællingen er begyndt til årets store tilbudsfest. Fra fredag den 29. november til og med søndag den 1. december sætter vi priserne helt i bund på vores allerede billige genbrugte elektronikvarer. Det betyder blandt andet at du kan spare stort på bærbare computere fra Lenovo, Dell, og HP. Er du mere til produkter fra Apple, så bliver du heller ikke skuffet. I forbindelse med Black Friday kan du hos Datamarked få fingrene i Danmarks måske billigste MacBook, MacBook Pro, MacBook Air og iMac. Sidst men ikke mindst får et stort udvalg af vores i forvejen billige iPhones og iPads også et ekstra hak i priserne, så du her kan spare helt op til 80%!

Hele weekenden er vores webshop fyldt med gode tilbud. For nemheds skyld samler vi alle produkterne lige her, så du kan finde netop den genbrugte vare som du har brug for.

Spar penge på genbrugt elektronik til dig selv, eller kom julegaven i forkøbet til Black Friday 2019 hos Datamarked.


Hold øje med Datamarked før Black Friday

Ugen før Black Friday kan du her på siden, finde alle de elektronikvarer som kommer på tilbud. Det betyder at du allerede dagene før Black Friday, har mulighed for at forberede dig og udvælge præcist de produkter som er relevante for dig.


OBS Priserne offentliggøres fredag den 29. november kl. 00.00 og slutter søndag den 1. december kl. 23.59Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.