PRIVAT | ERHVERV
Køb genbrugt IT til din virksomhed

Køb genbrugt IT-udstyr - spar penge, og miljøet!


Står jeres virksomhed overfor at skulle udskifte IT-udstyr? Så ved du også at det kan være dyrt at investere i IT-udstyr, både økonomisk, men også for miljøet. Hvorfor ikke spare penge på jeres IT-budget og investere i noget af det IT-udstyr, som allerede er produceret?

Datamarked ApS er en danskejet virksomhed i hurtig vækst. Vi har et stort udvalg af kendte mærker, som Apple, HP, Lenovo og Dell. Udstyret har tidligere gjort et godt stykke arbejde hos andre europæiske virksomheder. Nu er produkterne testet og klargjort og igen parate til at yde en 100% effektiv indsats - blot til en noget lavere pris!

Vi giver naturligvis 1 års garanti og 24 mdr. reklamationsret, samt 14 dages fuld returret. Det er jeres sikkerhed for at alt er i orden! Ønskes der yderligere sikkerhed, er der mulighed for at tilkøbe en udvidet garantiordning.

Claus og Lasse sidder klar ved telefonen, så kontakt dem allerede i dag. Så finder vi sammen en skræddersyet løsning, der passer til jeres behov. Du er naturligvis også velkommen til at sende en mail til erhverv@datamarked.dk.

Er I interesseret i at sælge jeres gamle udstyr? Så læs mere her.


Ønsker I at blive forhandler af vores genbrugte produkter?


Datamarked ApS har i dag mange forhandlere fordelt rundt i hele landet. Måske er du vores næste samarbejdspartner?

Som forhandler for Datamarked ApS har din virksomhed mulighed for at sælge vores genbrugte udstyr. Dette giver mulighed for at skabe meromsætning, få udvidet jeres kundesegmenter og generere øget opmærksomhed over for jeres brand.
Kontakt Claus eller Lasse i dag, og hør nærmere om vores forhandleraftaler.

 
Claus Sørensen

Key Account Manager
cls@datamarked.dk
Tlf. dir.: +45 30 15 31 40Lasse Bjørnstrup

Key Account Manager
lb@datamarked.dk
Tlf. dir.: +45 71 71 79 43


ErhvervsLogin


Brugernavn:
Password:Automatisk login

Ordrelogin
 

Vi byder alle nye kunder velkomne !
 
Som Erhvervskunde har du/I mulighed for at blive oprettet i vores system, således i blot fremover skal logge ind, og alle data er registreret i vores system. 
 
Som Erhvervskunde vil du/I yderligere kunne opnå en lang række fordele, og vil blive tilknyttet en konsulent, der vil have den daglige kontakt til jer som erhvervskunde.
 

 
Skulle du have spørgsmål eller andet til dette, er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail på erhverv@datamarked.dk eller telefon (tlf. 81 81 81 89).
 
Kontakt til Erhvervsafdelingen:
erhverv@datamarked.dk | tlf. 81 81 81 89