0 Til kurven

Vi søger en praktikant til vores marketingteam hos Datamarked ApS.


Ønsker du at få erfaring med en bred palette af opgaver indenfor e-commerce, digital markedsføring, sociale medier og grafik? Har du lyst til at komme ud og gøre en forskel og blive klædt på til din fremtidige karriere? Så er du måske den praktikant vi søger!


Som praktikant hos Datamarked.dk vil du få erfaring med at finde løsninger til hvordan webshoppen kan optimeres samt den digitale markedsføring gennem forskellige medier. Derudover vil du være med til planlægning af div. kommunikationsaktiviteter og tiltag på de sociale medier, samt email-marketing. Vi er åbne for nye idéer, og du vil få mulighed for at sætte dit præg på opgaverne, som du samtidig kan bruge til dit portfolio.

Mulige arbejdsopgaver:

Kvalifikationer:

Hvem er vi, kort fortalt.
Datamarked.dk sælger genanvendt IT med et mål om at reducere ressourcespild af kasseret IT, og i stedet genanvende det så de danske forbrugere og virksomheder kan spare penge samt skåne miljøet, når de handler "nyt” IT.

Lyder det spændende? Og mener du at du skal være vores nye praktikant, så send os en mail med din ansøgning/cv samt portfolio til marketing@datamarked.dk

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.