ERHVERVSLOGIN

SALG/SUPPORT

tlf. 70 40 00 10
salg@datamarked.dk

FULD RETURRET

14 dages returret

HURTIG LEVERING

1-2 dages levering

100.000+ PRODUKTER

Over 10.000 varenumre

Brugt Apple MacBook 13'' - billig MacBook i høj kvalitet

Leder du efter en billig computer i et lækkert design, som er funktionel og brugervenlig, samtidig med at den nem at have med på farten, til en utrolig god pris? Så tilbyder vi hos Datamarked brugte Macbooks med 13” skærm til dig. Udover at en MacBook er en utrolig lækker computer, som bibeholder dens gode kvalitet, selvom den bliver ældre, så er 13” skærmen meget passende til en bærbar, der skal kunne vise et godt visuelt billede men stadig være nem at have med sig rundt. 

Vore Apple MacBook bærbar computere har været brugt i erhvervs øjemed, og er derfor af væsentlig højere kvalitet end normale forbruger bærbare.

Vi garanterer, at den modtagne brugte Apple Macbook bærbar computer, er rengjort og ny installeret samt klar til brug ved levering. Ellers kan du returnere varen indenfor 14 dage og få din betaling refunderet. Alle vore Apple bærbare leveres incl. strømforsyning og 220V kabel.


Visning: KatalogListe

Datamarked tilbyder nogle af de bedste priser

Hos Datamarked sikrer vi dig de bedste priser på markedet. Derfor kan du købe en brugt Macbook 13”, til en utrolig favorabel pris, og opnå en besparelse i forhold til en helt ny Macbook. Vi sørger for, at din Macbook 13” leveres i højeste kvalitet. Dette indebærer, at vi sikrer, at Macbook’en er opdateret ved levering - styresystemet fungerer optimalt, og den er i det hele taget i perfekt stand, når du modtager den. Derudover tilbyder Datamarked også 1 års garanti og 14 dages fortrydelsesret med fuld refundering, hvis produktet ikke lever op til dine forventninger.

Hvorfor skal du vælge en MacBook?

  • Vedvarende god kvalitet selvom bærbaren bliver 2-3-4-5 år gammel
  • Synkroniser nemt med din iPhone, iPad & iPod
  • Mindre sandsynlighed for virus end en PC
  • Lækkert design og funktionalitet
  • Hurtig start og program opstart
  • Brugervenlighed i top klasse
  • Op til 50% besparelse
  • Undgå systemfejl
 

Ja, det er vel som man siger: "Once you go Mac - you'll never go back" ;-)

 
 
Er du i tvivl, så se her vores klargørings procedure:
Klargøring af brugt bærbar pc til dig