Harddisk til Asus bærbar


Asus harddisk til din bærbar i høj kvalitet til lavpris. Vores Asus harddisk er produceret specifikt til Asus for at passe nøjagtigt. Sammenlign din gamle Asus harddisk med vores, for at være sikker på at varen er identisk.

For at finde din nye harddisk skal du blot klikke på din Asus model, og derefter vil du blive guidet videre til at finde din nye Asus harddisk. Hvis du ikke kan finde modellen af din Asus bærbar i listen nedenfor, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70400010 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal vedhæfte et billede af det bagerste tilslutnings interface på din nuværende harddisk samt skrive din computer model (evt. også harddiskens reservedels nummer), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde din Asus harddisk til dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, den bedste samt originale Asus harddisk, forsvarlig forsendelse af din nye Asusharddisk  og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller din harddisk inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så køb din nye Asus harddisk i dag og du vil modtage den allerede i morgen.

 


Andres erfaringer hos Datamarked.dk

Fin RMA service

For 4 måneder siden bestilte jeg et batteri til min bærbar, det kom næste dag og virkede fint, indtil et par dage siden, hvor det holdt op med at lade.Jeg skrev til datamarked omkring problemet og efter et par timer havde en venlig sælger lavet en RMA sag for mig og sendte mig et nyt batteri med det samme, før jeg havde indsendt det gamle vel og mærke. Fik en seddel der skulle på pakken også, så det er gratis for mig at sende det defekte batteri tilbage.Jeg meget tilfreds, det gik virkeligt hurtigt. Jeg har ikke den store erfaring med RMA sager, men det her lod til at virke helt efter bogen.

Casper Stibolt