Harddisk til Asus bærbar


Asus harddisk til din bærbar i høj kvalitet til lavpris. Vores Asus harddisk er produceret specifikt til Asus for at passe nøjagtigt. Sammenlign din gamle Asus harddisk med vores, for at være sikker på at varen er identisk.

For at finde din nye harddisk skal du blot klikke på din Asus model, og derefter vil du blive guidet videre til at finde din nye Asus harddisk. Hvis du ikke kan finde modellen af din Asus bærbar i listen nedenfor, så kontakt da venligst vores kundeservice enten på tlf: 70400010 eller på mail: salg@datamarked.dk hvori du skal vedhæfte et billede af det bagerste tilslutnings interface på din nuværende harddisk samt skrive din computer model (evt. også harddiskens reservedels nummer), så vil vi gøre hvad vi kan for at finde din Asus harddisk til dig, hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Datamarked får du landets bedste service, den bedste samt originale Asus harddisk, forsvarlig forsendelse af din nye Asusharddisk  og da vi har eget lager, kan vi give dag-til-dag levering, hvis du bestiller din harddisk inden kl. 16.00 man-torsdag og inden klokken 15.00 på fredage.

Så køb din nye Asus harddisk i dag og du vil modtage den allerede i morgen.

 


Andres erfaringer hos Datamarked.dk

Perfekt

Da min Apple powerbook G4 gik Ud som lys blev jeg meget ked af det .Jeg troede det var oplader der var noget galt med .Jeg fandt den oplader fra Datamarked onlinebutik og bestilt den .Selvom jeg bestilt det om aftenen kom pakken alrede næste morgen!!det kalder jeg superservice.Men men men hvor længe var Adam i paradiset!!!!!! .Jeg tilsluttede opladeren og prøvede lykken niksen biksen ,der var ingen livstegn på min computere!!!.Så jeg blev ked af det men det nytter jo ikke noget så sendt jeg opladen retur efter jeg har snakkede med Johnny (meget rolig og hjælpsom service medarbejder hos jer) .Og til min stor overaskelse var min penge var sat ind på konto alrede 2dage efter jeg sendt opladeren retur!!det kalder jeg en tillidsfuld online handling.Bravo for Datamarked.

Padma


Har du et spørgsmål?

Skriv dit navn, email og dit spørgsmål, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.